Blog

25. sep, 2018

 

Op zaterdag 22 september jl. vond het traditionele jaarfeest voor alle leden van Muziekvereniging Concordia Overdinkel plaats.

‘’ 't Muziekhoes’’ was speciaal voor het thema chique de freak omgetoverd tot een ware feesttempel. Alle genodigden waren dan ook verkleed als ware gala sterren of echte freaks.  De prijs voor best verkleedde Gatsen ging verdiend naar Sharon Mast en Maurice Röhring. Om de avond compleet te maken waren er optredens van o.a. zanger Marco de Vos en Dyon Verwer. Tijdens deze feestavond werden ook de 5 jubilarissen in het zonnetje gezet. 167.5 jaar aan verenigingservaring aldus trotste voorzitter Jorgos Thravalos.

Annie Masselink  12,5 jaar lid

Wendy Nordkamp (niet op foto) 25 jaar lid.

Benno Reimerink en Herman Rohring(niet op foto) 40 jaar lid.

En Last but not Least Hans Masselink maarliefst 50 jaar lid

Alle jubilarisen kregen na een mooie toespraak van voorzitter Jorgos Thravalos een passend geschenk aangeboden. Alle jubilarissen kregen daarnaast een oorkonde van Concordia en een boeket bloemen aangeboden, waarna alle leden in de gelegenheid werd gesteld om de jubilarissen te feliciteren.

Na de huldiging werd het feest voortgezet tot in de late uurtjes.

Onder het genot van één of meerdere hapjes en drankjes kon er worden terug gekeken op een mooi muzikaal jaar. Met de klanken van de muziek van DJ Marlon Masselink tot in de late uurtjes zat de stemming er goed in. Het was al met al een geslaagde avond.

 

31. mei, 2018

Persbericht:

Op zaterdag avond 9 juni zal muziekvereniging Concordia een internationale jeugdslagwerk avond organiseren. Aan deze bijzondere avond zullen verschillende jeugdslagwerk groepen mee doen uit Nederland en duitsland.

Deelnemende slagwerkkorpsen zijn EVC uit Enschede, Excelsior uit Losser, Drumline klangfabrike uit Lohne (Dld) en organiserende vereniging Concordia uit overdinkel.

Alle korpsen zullen hun 5 beste, leukste of meest aansprekende nummer ten gehore brengen en aan het eind zullen ze gezamenlijk nog een nummer drummen, kortom het belooft een mooie muzikale avond te worden.

Mocht u ook getuige willen zijn van dit spektakel dan bent u van harte uitgenodigd om deze slagwerkavond bij te wonen.
Dus noteer in uw agenda zaterdag avond 9 juni aanvang 19:00 uur in ‘t muziekhoes van muziekvereniging Concordia aan de Hoofdstraat 66a te Overdinkel.
De toegang is gratis.
Voor meer informatie kijk op :
www.concordia-overdinkel.nl


wij hopen op jullie medewerking en een super mooie plaats in de krant of website voor dit bijzondere initiatief.

voor extra vragen kunt u contact opnemen met onze voorzitter:
Jorgos Thravalos
0623910356

25. apr, 2018

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook Concordia doet natuurlijk mee!

 

Stemmen

 

Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete club of vereniging waarvan maximaal twee op dezelfde club/vereniging. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Muziekvereniging Concordia ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

 

Met andere woorden: Jouw stem is geld waard! 

 

Oproep aan alle klanten 

 

Het is voor Concordia belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Als bestedingsdoel willen we in 2019 een 2e Passion concert ten gehore gaan brengen om niet alleen voor Overdinkel maar voor iedereen die van muziek, toneel en zang houdt een nog groter spektakel te organiseren.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Concordia tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Vertel ze daarom over de Rabo Clubkas campagne en haal die stemmen binnen voor de vereniging! 

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost

Bedankt voor jouw steun!

20. mrt, 2018

 

Vanaf 1 maart aanstaande zal Muziek vereniging Concordia uit Overdinkel oud ijzer in gaan zamelen voor het goede doel. Dit idee is tot stand gekomen doordat de alom bekende inzamelaar van oud ijzer in Losser heeft besloten om zijn jarenlange inzamelingsactie te beëindigen.

Muziekvereniging Concordia vindt een maatschappelijk betrokken functie van een muziekvereniging binnen de Lossere gemeente van groot belang, daarom zal een groot gedeelte  van de verdiende gelden dan ook besteedt worden aan goede doelen binnen de gemeente Losser. Daarnaast zal een deel van de verworven inkomsten ten goede komen aan de jeugd van Concordia.  De inzameling zal in samenwerking met vrijwilligers van Concordia en GVG Recycling te Enschede verlopen.

Oud ijzer is vanaf 1 maart in alle vormen het gehele jaar aan te bieden op het terrein van MB afbouw aan de Nijverheidsstraat 24 te Losser (De Pol). Om gemakkelijk de weg naar de desbetreffende container te vinden worden er langs de hoofdstraat aanduidingen op spandoeken geplaatst.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om het ijzer naar de container te brengen dan is in overleg mogelijk om het oud ijzer ook te laten afhalen. Eveneens bestaat deze mogelijkheid voor bedrijven.  Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 0615872067.

Wij hopen op uw steun zodat we het goede werk van onze voorganger kunnen opvolgen en een groot aantal goede doelen te kunnen steunen.