Blog

31. mei, 2018

Persbericht:

Op zaterdag avond 9 juni zal muziekvereniging Concordia een internationale jeugdslagwerk avond organiseren. Aan deze bijzondere avond zullen verschillende jeugdslagwerk groepen mee doen uit Nederland en duitsland.

Deelnemende slagwerkkorpsen zijn EVC uit Enschede, Excelsior uit Losser, Drumline klangfabrike uit Lohne (Dld) en organiserende vereniging Concordia uit overdinkel.

Alle korpsen zullen hun 5 beste, leukste of meest aansprekende nummer ten gehore brengen en aan het eind zullen ze gezamenlijk nog een nummer drummen, kortom het belooft een mooie muzikale avond te worden.

Mocht u ook getuige willen zijn van dit spektakel dan bent u van harte uitgenodigd om deze slagwerkavond bij te wonen.
Dus noteer in uw agenda zaterdag avond 9 juni aanvang 19:00 uur in ‘t muziekhoes van muziekvereniging Concordia aan de Hoofdstraat 66a te Overdinkel.
De toegang is gratis.
Voor meer informatie kijk op :
www.concordia-overdinkel.nl


wij hopen op jullie medewerking en een super mooie plaats in de krant of website voor dit bijzondere initiatief.

voor extra vragen kunt u contact opnemen met onze voorzitter:
Jorgos Thravalos
0623910356

25. apr, 2018

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook Concordia doet natuurlijk mee!

 

Stemmen

 

Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete club of vereniging waarvan maximaal twee op dezelfde club/vereniging. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Muziekvereniging Concordia ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

 

Met andere woorden: Jouw stem is geld waard! 

 

Oproep aan alle klanten 

 

Het is voor Concordia belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Als bestedingsdoel willen we in 2019 een 2e Passion concert ten gehore gaan brengen om niet alleen voor Overdinkel maar voor iedereen die van muziek, toneel en zang houdt een nog groter spektakel te organiseren.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Concordia tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Vertel ze daarom over de Rabo Clubkas campagne en haal die stemmen binnen voor de vereniging! 

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost

Bedankt voor jouw steun!

20. mrt, 2018

 

Vanaf 1 maart aanstaande zal Muziek vereniging Concordia uit Overdinkel oud ijzer in gaan zamelen voor het goede doel. Dit idee is tot stand gekomen doordat de alom bekende inzamelaar van oud ijzer in Losser heeft besloten om zijn jarenlange inzamelingsactie te beëindigen.

Muziekvereniging Concordia vindt een maatschappelijk betrokken functie van een muziekvereniging binnen de Lossere gemeente van groot belang, daarom zal een groot gedeelte  van de verdiende gelden dan ook besteedt worden aan goede doelen binnen de gemeente Losser. Daarnaast zal een deel van de verworven inkomsten ten goede komen aan de jeugd van Concordia.  De inzameling zal in samenwerking met vrijwilligers van Concordia en GVG Recycling te Enschede verlopen.

Oud ijzer is vanaf 1 maart in alle vormen het gehele jaar aan te bieden op het terrein van MB afbouw aan de Nijverheidsstraat 24 te Losser (De Pol). Om gemakkelijk de weg naar de desbetreffende container te vinden worden er langs de hoofdstraat aanduidingen op spandoeken geplaatst.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om het ijzer naar de container te brengen dan is in overleg mogelijk om het oud ijzer ook te laten afhalen. Eveneens bestaat deze mogelijkheid voor bedrijven.  Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 0615872067.

Wij hopen op uw steun zodat we het goede werk van onze voorganger kunnen opvolgen en een groot aantal goede doelen te kunnen steunen.

19. mrt, 2018

Afgelopen zondag 18 maart was het dan eindelijk zover na maanden voorbereiding kon de uitvoering van The Passion Overdinkel dan eindelijk plaatsvinden. In een bom volle kerk,  werd het massaal toegestroomde publiek welkom geheten door trotse voorzitter van muziekvereniging Concordia Jorgos Thravalos.

De uitvoering was een nog nooit vertoond spektakel, organiserende vereniging Concordia in samenwerking met zanggroep Montana en soliste Diony Rouw zorgden voor een onvergetelijke middag.

De insteek van het concert was om de lijdensweg en de laatste uren van Jezus Christus op een bijzondere wijze te vertolken. Het verhaal werd voorgedragen door de verteller en bekende Overdinkelnaar Jos in het Veld. Om het gevoel bij het verhaal te creëren werden er tussendoor bijpassende muziekstukken vertolkt. Als klap op de vuurpijl werd er een bijzondere versie van het onze vader gespeeld, namelijk in het Swahili.

Het publiek was dol enthousiast en beloonde de muzikanten met een staande ovatie en een oorverdovend applaus.

Na het concert was er een 3e helft in het ‘’Muziekhoes’’ van Concordia, want zoals Jorgos zo mooi sprak; Concordia zou Concordia niet zijn als er geen 3e helft was. In het ‘’Muziekhoes’’ werd er genoten van door de leden gebakken taart en een warme kop koffie.

Het hele Concert is in beeld gebracht door de vrijwilligers van RTV Losser. Wanneer er bekend is wanneer en hoe de beelden worden vertoond zal dit bekend worden gemaakt op onze site of via onze Facebook pagina.

Kortom het was een geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Voor foto’s en meer informatie kunt u terecht op www.concordia-overdinkel.nl