Blog

9. jan, 2018

 Op zaterdag 27 januari organiseert de vriendenkring van Muziekvereniging Concordia uit Overdinkel haar jaarlijkse rommelmarkt. Van 9.00 tot 13.00 uur bent u van harte welkom in ‘t Muziekhoes aan de Hoofdstraat 66a in Overdinkel.

U bent van harte welkom om te komen snuffelen tussen de mooie spullen die ook dit jaar weer in grote getale aanwezig zijn.

Bent u toe aan een pauze of wilt u nog even nagenieten van de prachtige sfeer dan kan dit tijdens een lekkere warme kop koffie of thee in de kofiiecorner.

 

 De opbrengst gaat naar de vriendenkring, welke bijdragen in de kosten van onder andere de aanschaf van instrumenten voor de vereniging.

 

 Heeft u overtollige goederen die geschikt zijn voor onze rommelmarkt (geen grote meubels en koel/vriesapparatuur) dan kunt u contact opnemen met één van de contactpersonen om een ophaal of breng afspraak in te plaan.

 

Voor Losser kunt u bellen met:

• J.  Herik  telefoonnummer 053-5384127

 

Voor Overdinkel kunt u bellen met:

• W. Groener  telefoonnummer 053-5384129

• G.  Nordkamp telefoonnummer 053-5385048

• ‘t Muziekhoes telefoonnummer 053-5386818 of mail naar: info@concordia-overdinkel.nl

 

 Ook kunt u zelf uw goederen brengen op vrijdag 27 januari tussen 13.00 uur en 20.00 uur (‘t Muziekhoes, Hoofdstraat 66a, Overdinkel).

 

Meer informatie over onze vereniging en activiteiten op www.concordia-overdinkel.nl

 

Graag tot ziens.

 

18. dec, 2017

 

 

 

Het kerstconcert heeft weer plaatsgevonden en ook de laatste repetitie voor 2017 is weer geweest. De instrumenten zijn schoongemaakt en ingepakt kortom tijd voor de traditionele oliebollen actie van muziekvereniging Concordia Overdinkel.

 

Het ‘’muziekhoes’’ wordt op zaterdag 30 december 2017 omgetoverd  tot het oliebollen walhalla van de gemeente losser. Ook dit jaar zullen we maarliefst 5000 olie en krentenbollen bakken.

De lekkerste oliebollen van Twente kunt u digitaal bestellen via onze webshop op www.concordia-overdinkel.nl of via een telefonische/Whatsapp bestelling op nummer 0615872067.

De prijzen voor olie- en rozijnenbollen zijn nog altijd slechts € 0,50 per stuk.

 

Bestellingen zijn op 30 december tussen 9.00 en 14.00 uur af te halen in ons ‘’Muziekhoes’’ aan de hoofdstraat 66a te Overdinkel.  Tevens kunt er tevens voor kiezen om de oliebollen thuis te laten bezorgen.

 

Mocht u geen bestelling hebben geplaatst en toch oliebollen willen kopen dan kan dit uiteraard ook via de vrije verkoop bij Plus Bellers te Overdinkel en in ons ‘’muziekhoes’’ van 9.00 tot 15.00 uur. 

 

In ieder geval wensen we u alvast een voorspoedig nieuw jaar toe en hopen u te kunnen begroeten tijdens de diverse activiteiten in het nieuwe jaar.

 

27. nov, 2017

 

 

Zaterdag 25 november was het jaarlijkse thema concert van muziekvereniging Concordia uit Overdinkel, met dit jaar als thema Disney. In  een bomvol ‘’ 't Muziekhoes’’ dat speciaal voor deze avond was omgetoverd tot een waar Disney kasteel kon het massaal toegestroomde publiek genieten van allerlei bekende en minder bekende Disney nummers.

De avond werd geopend door Walt Disney in eigen persoon, hij kondigde zijn meest bekende personage aan, namelijk Mickey Mouse. Deze Rol werd enthousiast vertolkt door voorzitter Jorgos Thravalos. Mickey kondigde de jeugddrumband aan die de avond mochten openen.

Daarna was het tijd voor een spectaculaire show van de drumband, hierin werd op een bijzondere wijze gehoor gegeven aan het thema Disney. In de show werd de drumband vertolkt door de dwergen van sneeuwwitje onder leiding van dirigent Jan Thravalos. Daarna betrad het B-orkest de bühne geheel verkleed in hun eigen favoriete Disney figuur werden enkele bekende de Disney nummers gespeeld.

Als afsluiter van de avond was het de beurt aan het A-orkest onder leiding van Andre van Huizen werd er een reis door de Disney wereld gemaakt. Alle bekende Disney nummer waren te horen van Assepoester tot Winnie the Pooh. Tevens werd de muziek voorzien van de bijbehorende beelden op 2 bioscoop schermen.

Na het Concert ging het feest nog even door in ‘’ 't Muziekhoes’’ er werd nagenoten van een prachtige avond voor jong en oud. Kortom een geslaagde avond met veel muziek en gezelligheid.

Voor foto en filmmateriaal of meer informatie kan de site www.concordia-overdinkel.nl  worden geraadpleegd of bezoek onze facebookpagina.

                           

20. nov, 2017

 

Zondagmiddag 19-11 om 14:30 was het dan eindelijk zover de sint is aangekomen in Overdinkel. Niet alleen voor alle kinderen van Overdinkel een spannende dag, maar in het bijzonder ook voor de jeugdleden van Muziekvereniging Concordia. Want na de intocht waarbij de ‘‘ervaren’’ jeugd voor het eerst mee mocht marcheren op straat was er in ‘t ‘’muziekhoes’’ een pepernoten concert voor de beginnende jeugd van Concordia.

De spanning was een half uur voor aanvang van het concert al flink te voelen, zal de sint wel komen en wat zal die vinden van onze muziek.  Onder leiding van muziekpiet werd eerst het gebouw flink op de kop gezet, de aanwezige kinderen vonden dit allemaal geweldig. Na een half uurtje kwam hij dan eindelijk, Sinterklaas samen met wel 20 pieten kwam hij in een grote polonaise het ‘’muziekhoes’’ binnen lopen.

Toen de sint plaats had genomen was het aan de jeugdleden van Concordia om hem te vermaken met de ingestudeerde muziekstukken. Sinterklaas was dol enthousiast over het C-orkest, de jeugddrumband en niet te vergeten de blokfluit groep. Niet alleen de Sint genoot maar ook het met grote getale aanwezige publiek had een geweldige middag.

Na een geweldig concert van alle jeugdleden was het helaas tijd voor de sint om te vertrekken, met een geweldig dag sinterklaasje werd er afscheid genomen van de sint en zijn pieten. Kortom een geweldige middag voor jong en oud.

Mocht u interesse hebben in meer van Concordia dan hopen wij u allen te mogen begroeten op ons jaarlijkse themaconcert met het thema Disney op zaterdag 25 november om 20:00 uur in ons ‘’Muziekhoes’’ aan de Hoofdstraat 66a te Overdinkel

Voor meer informatie en foto’s van deze middag kunt u terecht op onze Facebook pagina of op www.concordia-overdinkel.nl

 

16. nov, 2017

 

 

Zaterdag 25 november is het weer zover, dan zal muziek vereniging Concordia weer hun jaarlijkse themaconcert verzorgen. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er ieder jaar een muzikaal thema vertolkt waarin het publiek helemaal kan opgaan. Dit jaar is er gekozen voor het thema Disney. Onder leiding van Dirigent Andre van huizen zullen de meest bekende Disney klanken naar boven worden getoverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan, The Lion King, Pocahontas, Aladin, de kleine zeemeermin en nog vele andere bekende en minder bekende liederen.

Om deze avond in hoger sferen te tillen zal het ‘’Muziekhoes’’ aan de hoofdstraat worden omgetoverd tot een echt Disney kasteel waar u misschien zelf Mickey Mouse of Pluto kunt tegen komen.

De leden van de drumband zullen op deze avond ook een spetterende show verzorgen. Deze nieuwe show die geheel anders is dan u van de drumband van Concordia gewend bent zal het Disney kasteel op zijn grondvesten doen trillen.

 Het non-stop show programma dat om 20:00 uur aan zal vangen met een spectaculaire openingsshow is gratis te zien in ‘’t Muziekhoes’’ aan de Hoofdstraat 66a te Overdinkel. Wij hopen u allen te mogen begroeten om samen met ons van deze speciale avond te komen genieten