5. okt, 2013

Jaarfeest

Jubilarissen bij Muziekvereniging Concordia Overdinkel

OVERDINKEL - Het traditionele jaarfeest voor alle leden van Muziekvereniging Concordia Overdinkel vond op zaterdag 5 oktober plaats. Tijdens deze feestavond werden vier jubilarissen in het zonnetje gezet. Tim Breukers, 12,5 jaar actief lid, kon helaas niet persoonlijk aanwezig zijn. Simone Schulten en Maurice Röhring, beide 25 jaar actief lid, kregen na een mooie toespraak van voorzitter Robert Bos een passend geschenk en een speld met bijbehorend certificaat van de KNFM overhandigd.

Als laatste werd Bennie Visser gehuldigd voor 60 jaar actief lidmaatschap. De voorzitter bedankte hem voor zijn inzet binnen de vereniging, o.a. als bestuurslid en dirigent van het jeugdorkest, en overhandigde hem een prachtige miniatuurklarinet met inscriptie en een gouden speld met bijbehorend certificaat van de KNFM. Daarnaast ontvingen alle jubilarissen een oorkonde van Concordia en een mooi herfstboeket.

Na de huldiging werd het tijd voor een gezellig samenzijn in bayrische sfeer. Passend gekleed in dirndl en lederhose was het eerst tijd voor een beetje actie. Er werd fanatiek hout gezaagd en zo lang getimmerd dat de spijkers krom waren. Na deze inspanning smaakte het eten van het voortreffelijke buffet  in bayrische stijl natuurlijk buitengewoon goed. Onder het genot van een drankje en goede muziek van DJ Marlon Masselink zat de stemming er goed in. Het was al met al een geslaagde avond.