28. sep, 2014

Jubilarissen bij Muziekvereniging Concordia Overdinkel

Op zaterdag 27 september jl. vond het traditionele jaarfeest voor alle leden van Muziekvereniging Concordia Overdinkel plaats. Tijdens deze  feestavond werden 6 jubilarissen in het zonnetje gezet. Rebecca Bos, Linda Masselink en Jorgos Thravalos , allen 12,5 jaar actief lid, en Mevr. de Wals-Fleer , 50 jaar rustend lid, kregen na een mooie toespraak van voorzitter Robert Bos een passend geschenk aangeboden. Erik Masselink, 25 jaar actief lid, kreeg na lovende woorden van Robert Bos eveneens een geschenk aangeboden, maar werd eveneens verrast  met een zilveren speld met bijbehorend certificaat van  de KNFM.

Tenslotte werd het woord overgenomen door  2e voorzitter Benno Kroeze om de laatste jubilaris van vanavond te huldigen. Voorzitter Robert Bos werd, samen met zijn echtgenote,  zelf naar voren geroepen in verband met  zijn 40-jarig actief lidmaatschap.  Tijdens de toespraak werd Robert namens Concordia bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging, waarvan de laatste jaren zelfs als zeer actief voorzitter van Muziekvereniging Concordia Overdinkel.  Na een mooie toespraak kreeg Robert uit handen van Benno Kroeze eveneens een passend geschenk aangeboden en werd hij  tevens verrast met een zilveren speld met bijbehorend certificaat van de KNFM.

Allle jubilarissen  kregen  daarnaast een oorkonde van Concordia en een boeket bloemen aangeboden, waarna alle leden  in de gelegenheid werd gesteld om de jubilarissen te feliciteren.

Na de huldiging werd het tijd voor een gezellig samenzijn, ditmaal in country stijl. Het hele "muziekhoes" was speciaal voor dit feest omgetoverd tot één  groot western dorp, inclusief saloon, kampvuren en indianen-nederzettingen, waarin de in country stijl geklede leden, konden genieten van onder andere apple-pie, muffins en een western buffet.

Onder het genot van een drankje en goede muziek van DJ Marlon Masselink zat de stemming er goed in. Het was al met al een geslaagde avond.