5. mei, 2017

KOEPELCONCERT MUZIEK VERENIGING CONCORDIA OVERDINKEL 11 MEI AANSTAANDE

 Zin in een fraai concert in de buitenlucht van het pittoreske Overdinkel? Vergeet dan niet om op donderdag 11 mei 2017  aan te schuiven bij de muziekkoepel aan de Ds. Pasmastraat in Overdinkel. Hier zal het muzikale buiten seizoen in de koepel te Overdinkel worden geopend met dit concert door Muziekvereniging Concordia.

 

Concordia wordt al jaren lang als een vaste ‘’klant’’ van de koepel gezien en dit zal ook dit jaar niet anders zijn. Echter wordt er door Concordia een nieuwe weg ingeslagen. Het jeugd orkest onder leiding van Andre van Huizen zal voor het eerst in de geschiedenis de muzikale avond openen met een aantal vrolijke werken. Na de spectaculaire opening van de jeugd zal er plaats worden gemaakt op de bühne voor het A-orkest. Het A-orkest zal voor een verdere invulling zorgen van deze zwoele voorjaarsavond. De muzikale klanken zullen worden afgewisseld met enkele bekende marsen van de Drumband.

 

Kortom het belooft een sfeervolle en muzikale avond te worden in Overdinkel, mocht u dit met eigen ogen en oren willen meemaken dan bent u van harte welkom. Het concert begint om 19:00 uur en de toegang is gratis. Voor koffie en thee tijdens de pauze wordt gezorgd.