23. jun, 2017

Open Dag Muziekvereniging Concordia Vrijdag 30 juni 2017

 

Op vrijdag 30 juni houdt  Muziekvereniging  Concordia een open dag in het Muziekhoes aan de Hoofdstraat 66 A in Overdinkel. Lijkt het je leuk om een instrument te bespelen en samen met je vriendjes en vriendinnetjes muziek te maken, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen op de open dag van Concordia. 

Op deze avond wordt de unieke kans geboden om alle soorten instrumenten die Concordia heeft zelf uit te proberen. De aanwezige muzikanten zullen je tips en tricks geven zodat je er ook daadwerkelijk geluid uit krijgt. Lijkt je dit helemaal te gek en wil je hier meer over weten dan ben je van harte welkom.

Niet alleen muziek maken is een onderdeel van de vereniging maar ook gezelligheid staat hoog in het vaandel bij Concordia. Dit willen we laten zien op onze open dag. Gedurende de avond zullen er allerlei activiteiten worden gedaan, zo kun je jezelf laten schminken, mee doen met het rad van fortuin waarmee je leuke prijzen kunt winnen en genieten van diverse optredens die gedurende de hele avond ten gehore worden gebracht. Van dit avond vullende programma krijg je natuurlijk honger en dorst om dit te verhelpen zal er een popcornkar staan en een ranja koe waar je zelf je eigen ranja uit kunt tappen. Kortom het belooft een gezellige avond te worden.

Mocht dit alles je aanspreken kom dan geheel vrijblijvend langs. Alle belangstellenden, jong en oud, zijn op vrijdag 30 juni van 18.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom om te luisteren, te kijken en te beleven wat Concordia allemaal te bieden heeft.

Voor kinderen en volwassenen die graag een instrument willen gaan bespelen, maar nog niet precies weten welk instrument ze willen kiezen, is het bijwonen van dit open huis een prima manier om kennis te maken met muziekvereniging Concordia.

Lukt het u niet om op vrijdag 30 juni te komen, of wilt u alvast meer informatie over onze prachtige vereniging kijk dan voor informatie op onze website www.concordia-overdinkel.nl