2. okt, 2017

300 jaar aan ervaring op jaarfeest Concordia in Ierse stijl

 

Op zaterdag 30 september jl. vond het traditionele jaarfeest voor alle leden van Muziekvereniging Concordia Overdinkel plaats.

 Het ‘’Muziekhoes’’ was speciaal voor deze feestavond omgetoverd tot een echte Ierse pub, met bijbehorende whisky en speciaal bieren kon de avond beginnen. De activiteit voor de avond was dan ook een ‘’Ierse’’ pub quiz waaraan fanatiek werd deelgenomen. De winnaar Benno Kroeze ging naar huis met een diner bon.

 Tijdens deze feestavond werden ook de maarliefst 12 jubilarissen in het zonnetje gezet. Bijna 300 jaar aan verenigingservaring aldus trotste voorzitter Jorgos Thravalos.

Mike Kleine, Esmee Kleine, Nick Masselink, Marlon Masselink, Jan Thravalos, Jos Waanders en Annemarie Welman allen 12,5 jaar lid.

Hans Breuker en Peter wegman 25 jaar lid.

Benno Kroeze, Henk koehorst en Hans Morshuis maarliefst 40 jaar lid.

Alle jubilarisen kregen na een mooie toespraak van voorzitter Jorgos Thravalos een passend geschenk aangeboden. Alle jubilarissen kregen daarnaast een oorkonde van Concordia en een boeket bloemen aangeboden, waarna alle leden in de gelegenheid werd gesteld om de jubilarissen te feliciteren.

Na de huldiging werd het feest voortgezet tot in de late uurtjes.

Onder het genot van een Whiskey en een iers biertje kon er worden teruggeken op een mooi muzikaal jaar. Met de klanken van de muziek van DJ Marlon Masselink zat de stemming er goed in. Het was al met al een geslaagde avond.