16. nov, 2017

Concordia in Disney sferen.

 

 

Zaterdag 25 november is het weer zover, dan zal muziek vereniging Concordia weer hun jaarlijkse themaconcert verzorgen. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er ieder jaar een muzikaal thema vertolkt waarin het publiek helemaal kan opgaan. Dit jaar is er gekozen voor het thema Disney. Onder leiding van Dirigent Andre van huizen zullen de meest bekende Disney klanken naar boven worden getoverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan, The Lion King, Pocahontas, Aladin, de kleine zeemeermin en nog vele andere bekende en minder bekende liederen.

Om deze avond in hoger sferen te tillen zal het ‘’Muziekhoes’’ aan de hoofdstraat worden omgetoverd tot een echt Disney kasteel waar u misschien zelf Mickey Mouse of Pluto kunt tegen komen.

De leden van de drumband zullen op deze avond ook een spetterende show verzorgen. Deze nieuwe show die geheel anders is dan u van de drumband van Concordia gewend bent zal het Disney kasteel op zijn grondvesten doen trillen.

 Het non-stop show programma dat om 20:00 uur aan zal vangen met een spectaculaire openingsshow is gratis te zien in ‘’t Muziekhoes’’ aan de Hoofdstraat 66a te Overdinkel. Wij hopen u allen te mogen begroeten om samen met ons van deze speciale avond te komen genieten