20. nov, 2017

Geslaagd Pepernoten concert Concordia

 

Zondagmiddag 19-11 om 14:30 was het dan eindelijk zover de sint is aangekomen in Overdinkel. Niet alleen voor alle kinderen van Overdinkel een spannende dag, maar in het bijzonder ook voor de jeugdleden van Muziekvereniging Concordia. Want na de intocht waarbij de ‘‘ervaren’’ jeugd voor het eerst mee mocht marcheren op straat was er in ‘t ‘’muziekhoes’’ een pepernoten concert voor de beginnende jeugd van Concordia.

De spanning was een half uur voor aanvang van het concert al flink te voelen, zal de sint wel komen en wat zal die vinden van onze muziek.  Onder leiding van muziekpiet werd eerst het gebouw flink op de kop gezet, de aanwezige kinderen vonden dit allemaal geweldig. Na een half uurtje kwam hij dan eindelijk, Sinterklaas samen met wel 20 pieten kwam hij in een grote polonaise het ‘’muziekhoes’’ binnen lopen.

Toen de sint plaats had genomen was het aan de jeugdleden van Concordia om hem te vermaken met de ingestudeerde muziekstukken. Sinterklaas was dol enthousiast over het C-orkest, de jeugddrumband en niet te vergeten de blokfluit groep. Niet alleen de Sint genoot maar ook het met grote getale aanwezige publiek had een geweldige middag.

Na een geweldig concert van alle jeugdleden was het helaas tijd voor de sint om te vertrekken, met een geweldig dag sinterklaasje werd er afscheid genomen van de sint en zijn pieten. Kortom een geweldige middag voor jong en oud.

Mocht u interesse hebben in meer van Concordia dan hopen wij u allen te mogen begroeten op ons jaarlijkse themaconcert met het thema Disney op zaterdag 25 november om 20:00 uur in ons ‘’Muziekhoes’’ aan de Hoofdstraat 66a te Overdinkel

Voor meer informatie en foto’s van deze middag kunt u terecht op onze Facebook pagina of op www.concordia-overdinkel.nl