27. nov, 2017

Concordia Overdinkel vertolkt Disney op bijzondere wijze.

 

 

Zaterdag 25 november was het jaarlijkse thema concert van muziekvereniging Concordia uit Overdinkel, met dit jaar als thema Disney. In  een bomvol ‘’ 't Muziekhoes’’ dat speciaal voor deze avond was omgetoverd tot een waar Disney kasteel kon het massaal toegestroomde publiek genieten van allerlei bekende en minder bekende Disney nummers.

De avond werd geopend door Walt Disney in eigen persoon, hij kondigde zijn meest bekende personage aan, namelijk Mickey Mouse. Deze Rol werd enthousiast vertolkt door voorzitter Jorgos Thravalos. Mickey kondigde de jeugddrumband aan die de avond mochten openen.

Daarna was het tijd voor een spectaculaire show van de drumband, hierin werd op een bijzondere wijze gehoor gegeven aan het thema Disney. In de show werd de drumband vertolkt door de dwergen van sneeuwwitje onder leiding van dirigent Jan Thravalos. Daarna betrad het B-orkest de bühne geheel verkleed in hun eigen favoriete Disney figuur werden enkele bekende de Disney nummers gespeeld.

Als afsluiter van de avond was het de beurt aan het A-orkest onder leiding van Andre van Huizen werd er een reis door de Disney wereld gemaakt. Alle bekende Disney nummer waren te horen van Assepoester tot Winnie the Pooh. Tevens werd de muziek voorzien van de bijbehorende beelden op 2 bioscoop schermen.

Na het Concert ging het feest nog even door in ‘’ 't Muziekhoes’’ er werd nagenoten van een prachtige avond voor jong en oud. Kortom een geslaagde avond met veel muziek en gezelligheid.

Voor foto en filmmateriaal of meer informatie kan de site www.concordia-overdinkel.nl  worden geraadpleegd of bezoek onze facebookpagina.