20. mrt, 2018

Muziekvereniging Concordia Overdinkel steunt het goede doel.

 

Vanaf 1 maart aanstaande zal Muziek vereniging Concordia uit Overdinkel oud ijzer in gaan zamelen voor het goede doel. Dit idee is tot stand gekomen doordat de alom bekende inzamelaar van oud ijzer in Losser heeft besloten om zijn jarenlange inzamelingsactie te beëindigen.

Muziekvereniging Concordia vindt een maatschappelijk betrokken functie van een muziekvereniging binnen de Lossere gemeente van groot belang, daarom zal een groot gedeelte  van de verdiende gelden dan ook besteedt worden aan goede doelen binnen de gemeente Losser. Daarnaast zal een deel van de verworven inkomsten ten goede komen aan de jeugd van Concordia.  De inzameling zal in samenwerking met vrijwilligers van Concordia en GVG Recycling te Enschede verlopen.

Oud ijzer is vanaf 1 maart in alle vormen het gehele jaar aan te bieden op het terrein van MB afbouw aan de Nijverheidsstraat 24 te Losser (De Pol). Om gemakkelijk de weg naar de desbetreffende container te vinden worden er langs de hoofdstraat aanduidingen op spandoeken geplaatst.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om het ijzer naar de container te brengen dan is in overleg mogelijk om het oud ijzer ook te laten afhalen. Eveneens bestaat deze mogelijkheid voor bedrijven.  Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 0615872067.

Wij hopen op uw steun zodat we het goede werk van onze voorganger kunnen opvolgen en een groot aantal goede doelen te kunnen steunen.