25. apr, 2018

Rabo Clubkas Campagne

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook Concordia doet natuurlijk mee!

 

Stemmen

 

Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete club of vereniging waarvan maximaal twee op dezelfde club/vereniging. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Muziekvereniging Concordia ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

 

Met andere woorden: Jouw stem is geld waard! 

 

Oproep aan alle klanten 

 

Het is voor Concordia belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Als bestedingsdoel willen we in 2019 een 2e Passion concert ten gehore gaan brengen om niet alleen voor Overdinkel maar voor iedereen die van muziek, toneel en zang houdt een nog groter spektakel te organiseren.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Concordia tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Vertel ze daarom over de Rabo Clubkas campagne en haal die stemmen binnen voor de vereniging! 

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost

Bedankt voor jouw steun!