25. sep, 2018

167.5 jaar aan ervaring op jaarfeest Concordia Overdinkel

 

Op zaterdag 22 september jl. vond het traditionele jaarfeest voor alle leden van Muziekvereniging Concordia Overdinkel plaats.

‘’ 't Muziekhoes’’ was speciaal voor het thema chique de freak omgetoverd tot een ware feesttempel. Alle genodigden waren dan ook verkleed als ware gala sterren of echte freaks.  De prijs voor best verkleedde Gatsen ging verdiend naar Sharon Mast en Maurice Röhring. Om de avond compleet te maken waren er optredens van o.a. zanger Marco de Vos en Dyon Verwer. Tijdens deze feestavond werden ook de 5 jubilarissen in het zonnetje gezet. 167.5 jaar aan verenigingservaring aldus trotste voorzitter Jorgos Thravalos.

Annie Masselink  12,5 jaar lid

Wendy Nordkamp (niet op foto) 25 jaar lid.

Benno Reimerink en Herman Rohring(niet op foto) 40 jaar lid.

En Last but not Least Hans Masselink maarliefst 50 jaar lid

Alle jubilarisen kregen na een mooie toespraak van voorzitter Jorgos Thravalos een passend geschenk aangeboden. Alle jubilarissen kregen daarnaast een oorkonde van Concordia en een boeket bloemen aangeboden, waarna alle leden in de gelegenheid werd gesteld om de jubilarissen te feliciteren.

Na de huldiging werd het feest voortgezet tot in de late uurtjes.

Onder het genot van één of meerdere hapjes en drankjes kon er worden terug gekeken op een mooi muzikaal jaar. Met de klanken van de muziek van DJ Marlon Masselink tot in de late uurtjes zat de stemming er goed in. Het was al met al een geslaagde avond.