5. mrt, 2020

Concordia draagt papierinzameling na halve eeuw over aan de Veldmuuskes

Na ruim 50 jaar het oud papier in Overdinkel te hebben opgehaald, heeft muziekvereniging Concordia met pijn in het hart besloten hiermee te stoppen.

Concordia was genoodzaakt dit besluit te nemen door het teruglopen van het aantal vrijwilligers. Om de Overdinkelaars toch te blijven voorzien in de handige service is er samen met carnavalsvereniging de Veldmuuskes besloten dat zij deze taak met ingang van maart 2020 op zich zullen nemen.

Het is de bedoeling dat de Overdinkelse bevolking niets merkt van deze overname. Het enige verschil is dat de trouwe gezichten van Concordia niet meer te zien zijn als ophalers.

Wijziging

Per zaterdag 14 maart zullen de Veldmuuskes het papier ophalen op de vertrouwde wijze. Zij beginnen hiermee om 9 uur.

De aanbieders worden vriendelijk verzocht om het oud papier goed verpakt en op tijd aan de straat te zetten. Tevens wordt het zeer op prijs gesteld dat het papier zoveel mogelijk bij elkaar wordt gezet, bij voorkeur bij de rode tegel om alles zo vroeg mogelijk van de straat te kunnen verwijderen.

Het papier kan ook zelf naar het oude terrein van Saksenstal Game aan de Hoofdstaat worden gebracht, waar de containers staan opgesteld. Dit laatste is mogelijk tot 12 uur. Na dit tijdstip is er niemand meer aanwezig en kan er geen papier meer worden aangeboden.