11. mrt, 2022

Concordia Overdinkel Piraten Concert.

 

 

Zaterdag 2 April is het dan eindelijk weer zover, dan zal muziek vereniging Concordia Overdinkel eindelijk weer hun jaarlijkse themaconcert verzorgen. De huidige corona regels laten het weer toe om er een mooie, gezellige en muzikale avond met publiek van te maken. Dus plan deze datum alvast vrij in uw agenda.

Dit jaar is er gekozen voor het thema Piraten. Onder leiding van onze nieuwe Dirigent Herbert Vreeman zullen we een een breed scala aan piraten muziek laten horen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Normaal, Nena maar ook de instrumentale platen zoals u deze kent van de geheime zender.

De leden van de drumband zullen op deze avond ook een spetterende show verzorgen, in samenwerking met de slagwerkgroep van Muziekvereniging Crescendo. Deze nieuwe show die geheel anders is dan u van de drumband van Concordia gewend bent zal u doen verbazen.

Om in het thema te blijven is er een samenwerking opgezocht met de studio AMG (Mark en Leon Elshof), bekend van piratenstream Twente. Piratenstram Twente zal vanaf 14:00 uur live draaien vanuit het muziekgebouw van Concordia Overdinkel aan de Hoofdstraat 66a. Hierbij is een vrije inloop mogelijk om alvast het sfeertje voor de avond te proeven of om een keer live in een piraten studio te kijken. Rond de klok van 20:00 uur zal het concert gaan beginnen. Het concert zal tevens live worden uitgezonden op de website  en via de streams van piratenstream Twente.

Het non-stop show programma dat om 20:00 uur aan zal vangen is gratis te zien in ‘’t Muziekhoes’’ aan de Hoofdstraat 66a te Overdinkel (vrije inloop vol=vol). Wij hopen u allen te mogen begroeten om samen met ons van deze speciale avond en unieke samenwerking te komen genieten.

Meer informatie is te vinden op www.concordia-overdinkel.nlwww.piratentwente.com