21. jul, 2022

WMC Kerkrade Drumband

Zondag 31 juli zal de drumband van muziekvereniging Concordia voor de 3e keer deelnemen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade . Oftewel het WK voor Marching en Show bands.

ze zijn hiervoor al maanden druk aan het repeteren.

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om af te reizen naar Kerkrade , zal de Drumband aanstaande maandag 25 juli om 20:15 uur een demonstratie geven van de show die ze op het WK zullen lopen.

Compleet in pak zoals het er ook tijdens het WK aan toe zal gaan.

Hiervoor is iedereen die belangstelling heeft aanstande maandag vanaf 20:15 uitgenodigd op de velden van sportclub Overdinkel . (veld is nog niet bekend).

Aangezien de prijuitreiking zondag de 31e pas vanaf 19:30 zal plaatsvinden heeft de drumband besloten deze via een livestream in 't Muziekhoes te bekijken, ze zouden het leuk vinden als zoveel mogelijk mensen van de vereniging hierbij aanwezig zijn. Uiteraard is de bar hierbij geopend.

Er is in overleg met de drumband besloten om vanwege het late tijdstip en de vakantie GEEN serenade te brengen bij een eventuele eerste prijs.

mocht je nog graag mee willen naar Kerkrade om alles live te bekijken er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de bus . Opgave mag via Tim Breukers. ( tim_breukers@hotmail.com )

Kosten hiervoor bedragen 15€ per persoon.

vertrektijd gebouw: 5:30

retour gebouw: 18:00

Toegangskaarten zijn te verkrijgen op de website van het WMC op;   https://wmc.nl/nl/festival/2022-07-31/mars-en-showwedstrijden-dag-5