Klankwijzer Magazine voortaan digitaal!Beste leden,

De opzet van KNMO Klankwijzer is veranderd. Tot nu toe ontvingen alle verenigingen ieder kwartaal twee exemplaren van het papieren magazine. Daarnaast verscheen vrijwel wekelijks een digitale uitgave in de lay-out van een krant. Beide zijn sinds kort samengevoegd tot een digitaal magazine.

Dat betekent dus dat Klankwijzer - in ieder geval in 2024 - niet meer in gedrukte vorm zal verschijnen. Een combinatie van financiƫle, organisatorische en persoonlijke redenen ligt hieraan ten grondslag. Voor 2024 is besloten om alleen door te gaan met de digitale mediakanalen. Dat geeft ons als bestuur de tijd om een visie te ontwikkelen over de toekomstige communicatiestrategie.

KNMO Klankwijzer eMagazine is al enkele keren verschenen. De eerste reacties zijn zeer positief. Groot pluspunt is dat het eMagazine nu voor iedereen - ook voor al uw individuele leden - GRATIS beschikbaar is. Iedereen kan nu dus kosteloos over alle informatie beschikken. Het eMagazine verschijnt in de aantrekkelijke vormgeving van de vroegere papieren versie.

Het eMagazine bestaat uit een gedeelte met achtergrondverhalen, interviews, portretten en informatieve artikelen en een aparte activiteitenkalender. De volledige versie verschijnt (afhankelijk van het nieuwsaanbod) iedere twee weken. De agenda iedere week.

Om het eMagazine te ontvangen dient u zich in te schrijven. Als u al ingeschreven staat voor de vroegere digitale krant/nieuwsbrief hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Staat u nog niet ingeschreven voor de digitale uitgave van Klankwijzer, klik dan HIER om uw e-mailadres op te geven. U ontvangt het eMagazine dan automatisch in uw mailbox.

Tot slot: KNMO Klankwijzer eMagazine bevat niet alleen nieuws en informatie voor bestuurders, maar ook berichten die voor commissieleden en individuele (jeugdige) muzikanten interessant zijn. Bijvoorbeeld aankondigingen van leuke en leerzame activiteiten zoals workshops, play-ins, concerten, projecten, masterclasses, good practices en opleidingen.

Kijk voor de uitgave van deze week HIER.   
 
Met vriendelijke groet,

Bestuur KNMO