Muziekvereniging Concordia haalt The Passion wederom naar Overdinkel

 

Op zondag 26 maart zal Muziekvereniging Concordia onder leiding van Herbert Vreeman in de Gerardus Majella kerk te Overdinkel the Passion gaan vertolken. The Passion is de moderne vertolking van de laatste uren van Jezus Christus leven lijden en opstanding. Het muzikale Bijbelse spektakel in een eigentijds jasje is afgelopen jaren zeer bekend geworden door de landelijke aandacht op tv. Na het daverende succes van een aantal jaren geleden (2018-2019) is er besloten om het na een aantal jaren van afwezigheid door het corona virus het dit jaar nog een stapje grootser en gevarieerder aan te pakken.

Concordia gaat proberen om het gevoel van the Passion over te brengen door dit jaar niet alleen te doen maar door de samenwerking op te zoeken met verschillende andere verenigingen. We hebben geprobeerd een gevarieerd programma neer te zetten met onder andere een speciaal samengesteld doedelzakken ensemble van Scotland Drums and pipes, Lotte grotenboer als zangeres en een 40 koppig Gospelkoor Benediction uit Enschede o.l.v. André Bijleveld.  Aan de hand van verschillende moderne en bekende liederen wordt het verhaal van jezus vertolkt en proberen we het juiste gevoel hierbij te creëren. Denk hierbij aan onder andere het prachtige jezus christ super star en het gevoelige je loog tegen mij.

Verteller van het Bijbelse verhaal is oud dirigent en bekend Overdinkelnaar Andre van Huizen, hij zal op geheel eigenwijze en een vleugje Twents het publiek proberen te boeien met het levens verhaal van Jezus Christus.

Kortom het belooft weer een bijzondere middag te worden in de Gerardus Majela kerk te Overdinkel, waarvoor u allen bent uitgenodigd. Het concert is geheel gratis te bewonderen en zal starten om 15:00 uur , de kerk is een half uur voor aanvang van het concert geopend. Wees op tijd want vol = vol. Na afloop zullen wij vragen om een vrije gift voor een bijdrage in de gemaakte kosten.

Na het Passion concert is iedereen uitgenodigd om in “t muziekhoes” aan de hoofdstraat 66a onder het genot van een kopje koffie/ thee en door de leden gemaakte taarten gezellig na te genieten van hopelijk een geslaagd concert.

Wij hebben er zin aan en hopen u allen te mogen begroeten op zondag 26 maart.

Voor meer informatie of foto’s van de vorige editie bezoek onze website www.concordia-overdinkel.nl of volg ons op facebook.